Kuka


Eva Wathén (ex Paksuniemi)

Kuka minä olen?

Uskon , että meissä jokaisessa on paljon hyödyntämättömiä voimavaroja. Uskon myös, että joskus niiden näkyväksi tekeminen edellyttää uudenlaista kohtaamista, haastamista, testaamista ja nostamista.

Kommunikaatiosta suurin osa on muuta kuin puhetta. Kuitenkin näkyvään osaan kiinnitetään eniten huomiota. Miten päästä jäävuoren juureen?

Minulla on vahva yrittäjätausta sekä äidin maidon että isän perinnön kautta. Perheyrittämiseen liittyy usein paljon tunteita , mikä tekee siitä sekä haasteellista että kiehtovaa. Tunteita voidaan tulkita ja kommunikoida monella tasolla. Valitettavan usein tulkintaa tehdään vain jäävuoritasolla.

Taustani ja arvojeni myötä uskon, että lähiesimiestyöskentelyn tärkeyttä ei voi koskaan korostaa liikaa. Koulutusjaksot ja työskentely ulkomailla ovat antaneet lisäperspektiiviä omaan johtamiseen. Eri kulttuureissa toimiminen vaatii lisäksi tunneälyä, sosiaalista silmää, toista arvostavaa ja kunnioittavaa lähestymistapaa. Minusta on sanottu, että osaan energisoida ja inspiroida tiimejä suorituksiin. Määrätietoinen asioiden eteenpäinvienti on hyveeni, josta en hevillä luovu. Lisäksi uskon vahvasti positiivisuuteen.